Diensten


Weddingplan-verwen pakket

Willen jullie een droombruiloft zonder zorgen om dit te regelen? Dan is het weddingplan-verwen pakket iets voor jullie. Vanaf begin tot eind neem ik alle taken op me zodat jullie onbezorgd kunnen genieten. Na een uitgebreid kennismakingsgesprek weet ik precies waar jullie wensen liggen. Wat kan ik vervolgens voor jullie betekenen:

Samen gaan we op locatiejacht.
Ik zal offertes voor jullie opvragen.
Fungeer als contactpersoon voor zowel de leveranciers als de gasten.
Ik maak een gedetailleerd draaiboek voor de speciale dag.
Sta als ceremoniemeester op jullie bruiloft.


Ceremoniemeester

Willen jullie zelf je bruiloft regelen maar toch zekerheid hebben dat de speciale dag soepel verloopt? En willen jullie je vrienden en familie onbezorgd laten mee genieten. Als professioneel weddingplanner neem ik deze taak graag uit handen om te zorgen dat alles goed verloopt
Wat kan ik voor jullie betekenen:

Ruim op tijd voor de bruiloft ga ik aan de slag.
Check tussentijds of alle gemaakte afspraken juist verlopen.
Ik maak een gedetailleerd draaiboek voor jullie speciale dag.
Fungeer als contactpersoon voor zowel de leveranciers als de gasten.
Bewaak de tijd zodat jullie optimaal kunnen genieten.

De offerte wordt voor jullie op maat gemaakt en afhankelijke van de omvang van de bruiloft kan er een assistente mee berekend worden Mochten jullie tussentijds extra inspiratie hebben opgedaan en deze graag willen inzetten op de bruiloft? Geen probleem, in goed overleg maken we dat samen passend. Houd er wel rekening mee dat hierdoor mogelijk de eindfactuur zal afwijken van de originele offerte. Uiteraard zal dit tijdig bevestigd worden.