Over Mij

Leer mij kennen!

Weddings by Anita is ontstaan vanuit de wens om de liefde te vieren. Dit doe ik door mijn ervaring en kennis die ik tijdens mijn opleiding aan het Weddingplanners International Instituut heb opgedaan in te zetten. Maar net als de liefde, sta ik niet stil en blijf ik me ontwikkelen. Dit doe ik onder andere door mij  aan te sluiten bij de BWPN (beroepsorganisatie weddingplanners Nederland), waar we niet alleen toegang hebben tot trainingen en masterclasses maar waar wij ook vaak samen komen om ideeën en kennis te delen.

Voordat ik begon als weddingplanner heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in andere branches. Ik heb door een combinatie van Horecawerk, werk als commercieel medewerker en als leidinggevende een arsenaal aan kennis opgedaan waarvan ik overtuigd ben dat dit jullie op jullie grote dag kan helpen.

Ik ben een open persoon met een flinke dosis zelfkennis en, ondanks mijn leeftijd, veel levenservaring. In mijn visie is het leven niet zwart-wit, het is veel gecompliceerder. Daarom vind ik het belangrijk om duidelijkheid te scheppen in de chaos, te ontzorgen en te focussen op dat wat belangrijk is.

Willen jullie te weten komen of wij een klik hebben? Twijfel niet en neem contact op!