Over Mij

Leer mij kennen!

Weddings by Anita is ontstaan vanuit de visie van een gedreven jonge vrouw. Ik, Anita Willemse, wil het mooie in het leven en liefde accentueren en vieren.

Dit doe ik door de kennis die ik heb meegekregen vanuit de opleiding tot weddingplanner, gevolgd aan Weddingplanners International, in te zetten tijdens het uitvoeren van mijn diensten.  Ook blijf ik mij continu ontwikkelen door mezelf te verdiepen in het ondernemen en creëren, maar ook door masterclasses te volgen om te blijven groeien.

Daarnaast hecht ik veel waarden aan de kennis die ik heb opgedaan in andere branches waarin ik gewerkt hebt. Door een combinatie van Horecawerk, werk als commercieel medewerker en leidinggevende heb ik een arsenaal aan kennis opgedaan. Dit ik combinatie met mijn enthousiasme, empathie en inzicht, maakt mij de perfecte keuze voor jullie.

Naast mijn liefde voor mijn werk geniet ik ook van alles wat het leven mij te bieden heeft. Ik vind het bijvoorbeeld heerlijk om te wandelen met mijn hond Lana. Ga ik graag met vriendinnen sushi eten. Plof ik s’avonds lekker met mijn vriend op de bank en kan ik erg genieten van een goed glas wijn!

In mijn visie is het leven niet zwart-wit, het is veel kleurijker dan dat. Daarom vind ik het belangrijk om duidelijkheid te scheppen in de chaos, om te ontzorgen, en te focussen op dat wat belangrijk is, genieten!

Willen jullie te weten komen of wij een klik hebben? Twijfel niet en neem contact op!